Hírlevél

 
Csak akciós könyvek Raktáron lévő könyvek
Könyvesbolt főoldal arrow Vásárlási tudnivalók
Kedves Vásárló!

 

 Üdvözlöm az AbszolútKönyv áruházunkban. Áruházunk böngészőjét minden regisztrációs feltétel nélkül használhatja. Válogathat a feltüntetett termékek között. A megvásárolni kívánt terméket a kosarába teheti. Lehetőség van a kosárban lévő termékek  példányszámának  módosítására. Amennyiben módosította a példányszámot, ne feledkezzen meg a kosár tartalmát frissíteni. Amennyiben egy könyvet kiválasztott, lehetősége van visszatérni és tovább válogatni, illetve amennyiben nem kíván tovább vásárolni, a pénztárba lépni. A Pénztár funkcióban a következő lépésekkel találkozik:   Szállítási cím
  • Ha még nem vásárolt az üzletünkben, kérjük, hogy adatai rögzítéséhez regisztráljon.
A regisztráció során az e-mailben kapott jelszót az oldal felső részén az "adatok módosítása" fülnél tudja módosítani, személyre szabni. Módjában áll a későbbiek során bármikor módosítani a számlázási és a szállítási címet.  A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait az AbszolútKönyv nyilvántartásba vegye.
  • Ha már vásárolt, kérjük jelentkezzen be, így nem kell mindig a szállítási címet és egyéb adatait újból megadnia, a program ezt automatikusan betölti.

Fizetési mód A következő lépésben választhat a fizetési módok közül:

1. Utánvétes fizetés a csomag átvételekor

2. Átutalási fizetési lehetőséget biztosítunk az oktatási, államigazgatási, kulturális intézményeknek. A csomag feladása előtt munkatársunk telefonon megkeresi Önt.

Rendelés feladása

Ennél a lépésnél ellenőrizze le, hogy megfelelően rögzítette-e a rendelést. Amennyiben módosítani kívánja, a menüsor "kosár" funkciójára kattintva visszatérhet a kosár tartalmához és megváltoztathatja. Ne felejtse el a módosítást "frissíteni", ha a darabszámot változtatta. A "rendelés jóváhagyása" gombra kattintva Ön elküldte megrendelését. A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailben. Ezt követően kezdjük meg megrendelésének feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük. A beérkezett rendelések feldolgozása után Önt egy újabb e-mailben értesítjük a csomag elkészültéről és a kiszállításról.

Kijelentkezés

 Ha Ön olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet, ne feledkezzen meg kijelentkezni. Ezzel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében könyveket rendeljen nálunk.

Külföldről történő vásárlás

Sajnos külföldre nem tudunk szállítani.  

Kapcsolat

 Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak a következő elérhetőségeken: E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Tel/Fax: 0036/74-452-556

 


 

 

 

 

Újdonságok

Az álmaim nálad laknakAbszolútköny könyvesbolt - Az álmaim nálad laknak
----------------
APA FIGYELJ RÁM - CD -Abszolútköny könyvesbolt - APA FIGYELJ RÁM - CD -
----------------
Bíborvörös alkonyatAbszolútköny könyvesbolt - Bíborvörös alkonyat
----------------
Betűsuli 2.Abszolútköny könyvesbolt - Betűsuli 2.
----------------
Betűsuli 1.Abszolútköny könyvesbolt - Betűsuli 1.
----------------
A nyugalom hangjaiAbszolútköny könyvesbolt - A nyugalom hangjai
----------------
A kis hercegnő - dvdAbszolútköny könyvesbolt - A kis hercegnő - dvd
----------------
Aladdin - DVDAbszolútköny könyvesbolt - Aladdin - DVD
----------------