Hírlevél

 
Csak akciós könyvek Raktáron lévő könyvek
Keresés csak ebben a kategóriában
Könyvesbolt főoldal arrow Sport arrow ELFELEDETT LOVASLEGENDÁINK

ELFELEDETT LOVASLEGENDÁINK



A könyv hőseinek neve a második világégés következményeinek köszönhetően napjainkra szinte elfeledetté vált. Legalábbis hazánkban. Az Egyesült Államokban vagy éppen a szélmalmok szegélyezte Hollandiában nevük ma is rengeteg igaz ember szívét dobogtatja meg, noha egész életükben minden tettükkel szülőföldjük lovaskultúrájának és dicsőségének öregbítésére törekedtek. Mindezzel számos, mára már lovasnagyhatalommá nőtt nemzet lovassportját emelték olykor szinte a semmiből a felhők fölé.
Akadtak olyanok is, akik itthon maradtak és a mindennapos megaláztatások mellett is kitartottak a legnemesebb állat oldalán, és ami a legfontosabb: elveik és az igazi magyar lovasszellem mellett is.
Történetük megannyi hollywoodi forgatókönyvírót megihletne, sőt, túl is szárnyalná képzeletüket. A könyvben szereplő hazafiak között olykor többgenerációnyi különbség van, de még így is rengeteg párhuzam figyelhető meg sorsuk alakulása során, melyben mindvégig a legfontosabbnak az igaz magyar emberként való becsületes helytállást tekintették, bármerről fújtak is a világot irányító és hazánkat sodró szelek.
Bolti ár: 4 000 FtKedvezményes ár: 3 900 Ft
3 %


A kategória paraméterei: Könyv
Szerző CSERI DÁVID
Kiadó PULT KFT
Nyelv magyar
ISBN 9789631249866
Megjelenés 0
Vonalkód 9789631249866
Méret: 0 x 0 x 0

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.