Csak akciós könyvek Raktáron lévő könyvek
Keresés csak ebben a kategóriában
Könyvesbolt főoldal arrow Társadalomtudomány arrow Pszichológia arrow HOGYAN VÁLTOZTASS "TUDATOSAN" AZ ÉLETEDEN

HOGYAN VÁLTOZTASS "TUDATOSAN" AZ ÉLETEDEN



Ha őszinte szeretnék lenni, változtatni az életünkön nem kényelmes, sőt nem minden esetben jár olyan eredménnyel, amire azt mondhatjuk, hogy „tökéletes”. A változás sokféleképpen lehetséges, sokféle pozitív és negatív vonzattal járhat. Így vannak akik mernek letérni a megszokott útvonalról kockáztatnak és vannak azok is, akik „tudatosan” tesznek a változásért, de kockázatmentesen érik utol az álmaikat és lesznek egészségesek, boldogok, eredményesek és élnek nagyszerű, bőséggel teli életet.

Egy olyan utazásra hívlak, ahol elgondolkodhatsz a lehetőségeiden és kockázatmentesen változtathatod olyanná az utazás élményeit, ahol a megvalósított álmaid mérföldkövekként jelennek meg az életedben. Ami eddig kockázatosnak, nagynak és nehéznek tűnt, az a könyv olvasása közben könnyedén megvalósíthatóvá és érthetővé válik. A választás a tiéd, a jegyed, „a hogyan” az új útvonalhoz és a „tökéletes” eredményhez adott! De maradhat minden a régiben, mert annyira tökéletes az életed, viszont ha pici kételyed is van a tökéletessel szemben, egy pillanatig se gondolkodj azon, hogy szükséged van-e rá.

Az író megmutatja Neked, miképpen lehetséges az, hogy a lehetetlen körülmények és az esélytelen lehetőségek, hogyan lehetnek a múlt kellemetlenségei. Amit most kínál Neked, az bizonyított, a saját élete történetei alapján, megvalósíthatóak a tiédben is. Nagyon egyszerűen és érthetően mutatja be, miképpen tudod felismerni azt, amin változtatnod kell ahhoz, hogy radikálisan és tudatosan változtasd olyanná az életed, amit már nagyon régen megérdemelnek a szeretteid és Te is.

Egyszerűen és érthetően megfogalmazva azért, hogy az utazás, amit életednek hívsz, valóban nagyszerű és eredményes út legyen.
Bolti ár: 5 000 FtKedvezményes ár: 4 200 Ft
16 %


A kategória paraméterei: Könyv
Szerző SZIKSZAY CSABA
Kiadó PULT KFT
Nyelv magyar
ISBN 9789630868143
Megjelenés 0
Vonalkód 9789630868143
Méret: 0 x 0 x 0

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.