Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet,
amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben? Egyszerű: mert Hadarik
Rita séfként, népszerű és hiteles bloggerként is meg akarja mutatni,
hogy milyen finomságokkal, milyen simán és villámgyorsan lehet
életmód-váltani. Akár azért, mert élethosszig tartó diétára kell
átállnia annak, akinek leletei igazolják a gluténérzékenységet, azaz
cöliákiát. Akár pedig azért, mert csak egészségesebben szeretne étkezni,
és a családját is szeretné ebbe az irányba terelni. Lehetőleg mindezt
úgy, hogy látszólag minden maradjon a régiben: legyenek friss, ropogós
kenyérfélék, gazdag levesek laktató és változatos levesbetétekkel,
zamatos főzelékek, pörköltek, sültek az imádott köretekkel és persze
sütik, torták, nasik ahogy eddig Lehetséges ez? De még mennyire! Íme, a
bizonyíték: a Rita Konyhája blog szerzője és a garantáltan, 100%-ban
gluténmentes fogásokat kínáló Köles ételbár tulajdonos séfje minden
álmunkat valóra váltja ebben a kis kötetben!