A kecske húsa kiváló minőségű, magas fehérje és alacsony zsírtartalom
jellemzi. A sok gyógynövényt legelő állatok húsa sajátosan ízletes,
ezért erőteljes és pikáns fűszerezést igényel. Apafi Mihály erdélyi
fejedelem felesége, Bornemissza Anna 1680 körül készült szakácskönyve
már több mint harminc étekcsemegét ír le, amiket kecskefiúból (a
kecskegida elnevezése a régi erdélyi nyelvben) készítettek a fejedelmi
udvarban. Az igazi csemege e mellett még a kecsketej és a belőle
változatos módon készült sajtok. Könyvünkben az ételfőzők visszanyúlnak a
régmúlt hagyományaihoz, de bepillantást nyerhetünk az új fajta főzési
technikákba is.
Bolti ár: 3 800 FtKedvezményes ár:
3 099 Ft
Mennyiség
Ár
0 - 0
3 800 Ft
0 - 0
3 800 Ft
18 %
A kategória paraméterei: Könyv
Szerző
KÚTVÖLGYI MIHÁLY-VIGA GYULA
Kiadó
TIMP KIADÓ - LAVIK 92 KFT
Nyelv
magyar
ISBN
9789639614024
Megjelenés
0
Vonalkód
9639614029
Méret:
0 x 0 x 0
A kategória paraméterei: Könyv
Szerző
KÚTVÖLGYI MIHÁLY-VIGA GYULA
Kiadó
TIMP KIADÓ - LAVIK 92 KFT
Nyelv
magyar
ISBN
9789639614024
Megjelenés
0
Vonalkód
9639614029
Méret:
0 x 0 x 0
Vásárlói vélemények:
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.